Spelbolag Recensioner

Bwin              

Bet-at-Home  

Expekt           

10Bet              

Gamebookers

Partybets        

Unibet            

Betfair             

Betsson          

1xbet            

Fotboll Tabeller

Primera Division

Premier League

France Ligue 1

Germany Bundesliga

Italy Serie A

Fotboll Tabeller

Fotbollresultat live

 

Expekt

Bookmakern Expekt.com grundades 1999 och är en enkel, säker och lättillgänglig bookmaker med bra odds. Expekt.com har ett av marknadens största spelutbud med en rad olika speltyper - t.ex. långtidsspel, multiplar, handikapp och många fler. För att börja spela hos Expekt.com behöver du registrera dig och öppna ett spelkonto. Att öppna ett spelkonto är helt kostnadsfritt och du kan avsluta ditt konto när du vill. På spelkontot bokförs sedan samtliga transaktioner på samma sätt som på ett bankkonto hos en bank. Du har alltså fullständig kontroll på dina spel. Du aktiverar ditt spelkonto genom att göra en insättning via kreditkort, banköverföring, Neteller, Moneybookers m. fl. Du kan ta ut pengar från ditt spelkonto när du vill och utbetalning sker direkt till ditt bankkonto, kreditkort, Neteller-konto, Moneybookers-konto etc.

Expekt har ett brett spelutbud och man täcker det mesta som är värt att spela pl. Liveutbudet är även det stort och hlller bra klass. Expekt har liksom Unibet plats- och vinnarspel pl Svenskt Trav. I övrigt finns Poker, Casino, Supertoto och en mängd andra spel att ta del av. Supertoto är spelbolagens svar pl Svenska Spels Stryktips. Supertoto har en mycket bättre lterbetalningsprocent än Stryktipset och är intressant för dem som vill ha chans att vinna mycket för en liten insats.

BONUS:

Expekt har en kampanj just nu med riktigt bra bonus för alla nya spelare. De dubblar din insättning pl sportspel upp till 1000 kr. Kravet är att du omsätter startbonusen 5 ggr och till odds över 1.50 ggr pengarna. Använd Kampanjkoden för Expekt via denna länk.

Klicka här för att fl bonus !